Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plot sytles'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. I was working in LT 2014, everything running just fine since we got this version. Then last night I went to plot to a pdf using "monochrome" like I always have, and now it says "monochrome.ctb (missing)". It's the weirdest thing since it worked literally 5 mins before hand. I went thru the autocad help, but nothing seems to help and the "plot styles" menu selection is greyed out. I looked thru the folders and all the .ctb files seem to be in the correct spot. Any idea why this would happen, and how to fix it? TIA.
  2. I have AutoCAD 2014 on a Mac. I DO NOT have Options under tools, so I cannot change my plot style to appear when I print. I have created a plot style with lineweights, but when I go to print, I do not get the dialog box with all my choices, just a regular "print" information, soi my lineweights, plot style, etc are not shows... I remember decades ago I had a similar problem, I had to make the machine believe I had a plotter... how do I do that? Do I need to upload something? Please help... Thank you!
×
×
  • Create New...