Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'x-ref'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 7 results

  1. I want to delete Xref-dependent layer. AutoCAd says I can't delete them. I want to delete them. How can I do that?
  2. Has anyone experience this or know why this happens? dwg A is x-refed to dwg B. am working on dwg B & click on x-ref and go into Edit reference in place. if I now click on > any object and go into properties & change the color from bylayer to red (for example) and save changes. -everything works fine and when i come out - the drawing B display red colour. -which is ok > however if i click on x-ref and go into Edit reference in place.if I now click on a layer and change its colour from pink to red. all the objects change colour to red. but when i save chan
  3. Hello, I had to update some drawings from AutoCAD 2007 and each of these drawings has at least 7 XRef files attached to it. Each of these files have about the same number of XRef files attached to them as well. These drawings keep going this way for about 3 more layers. I copied all of the CAD files together (125 dwg files) into a new folder. I am using AutoCAD LT 2012. I opened each file to make sure each drawing is intact. Each drawing opened perfectly. However, when I saved each drawing, closed it and then opened it again to start editing things in the Current drawing, some of the X
  4. Hello, I am working on a massive project with many x-refs. We are using an STB, along with layer states for line weights. We are plotting from a sheet file, where our, and consultants' drawings, are x-reffed in. If we apply the layer state in the SHEET file, we will need to know all layers of our consultants. If we apply the layer state in the MODEL file, we will need vis-retain set to 0, and therefore we will need to redefine all of the layers of the x-ref to print grey every time we plot. Is there a way to work around this? Can you apply plot styles around different sheets m
  5. Hi...having some trouble with a group of files I received from someone working for me and was wondering if someone can help me. I have a file that is x-reffed into another file. In both instances the drawing has the same measurements, but when I make a viewport in the receiving file the drawing (in the viewport) is 1000x smaller than it should be. It should be noted that I am working in metric units AutoCAD 2011. Any responses would be greatly appreciated. And if you know this to be a simple fix, please help me to understand. Thanks.
  6. Hi all, Im having some problems with a file im working on. I have a file with an x-ref, when im in the model space i can see all layers i want to see, but in the viewports i created in the file i noticed that 2 layers(layers that i really need to see) dont show up. Ive checked the freeze/thaw, on/off, plot/no plot settings, layerstate, i tryed creating a new layer in the x-ref file(the parent file) and putting these things that dont show in the new layer but nothing changes. ive spent alot of time trying to figure this out but im out of ideas, ill attach two images to help you see the laye
  7. Every so often when others in the office and now, today, myself have been editing an x-ref in place it will not allow us to save the changes we have made. First when you try the dialogue box flashes up , as attachment. I press F2 to bring up the command line box and have copied the relevent lines below. Command: _refclose The following symbols will be permanently bound to the current drawing: Text Styles: $0$Arial Blocks: $0$_ArchTick Enter option [save/Discard reference changes] : _sav Regenerating model. Errors found in references to other objects: ** Object reference m
×
×
  • Create New...