Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'definition'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 4 results

  1. Hey guys, I'm currently editing a pre-existing Title block to suit my needs, I've made my title block and when I'm in the block editor it looks how I want it too, The only issue is when I exit the block editor and return to the normal layer all my attribute editors disappear and the original blocks appears, I've tried deleting the layer the original are on but to no avail. I've attached a word document with the block editor view and the layout view any advice will be greatly appreciated Block Editor Version.docx
  2. Thanks to this forum, I can avoid this particular "quirk." Sorry if it's been posted before. I set out to make several blocks annotative. I would insert one, explode it, and redefine it with "Annotative" turned on. When I finished, the insertion point moved to (0,0) for some reason. In other words, if I inserted the original block at (200,200), I would pick the insertion point at (200,200), but the block would be redefined with the insertion point at (0,0). That meant the block would appear at (400,400). I could subsequently edit the block and move the objects back to (0,0). That's not the point. Someone with a block with an insertion point not at (0,0) would have a serious problem here. I don't know what's going on, I don't care, I suspect Autodesk doesn't care either, but I'm posting it to warn other users. So, if you encounter this quirk yourself, you can edit the block normally, open the properties window while in Block Editor, and toggle the Annotative setting. That's it. See this thread.
  3. See the attached file. It came from a surveyor. The surveyor is not answering his phone today. There are three blocks that show the elevation of the edge of pavement. When I edit the block, there is only a point, no attributes. When I double-click on the block, I can edit the attributes. Can anyone tell me: a) what type of object(s) I'm dealing with here; and more importantly b) how to change properties of the attributes all at once instead of one at a time? ACAD-survey.dwg
  4. Hello friends, how is it possible to get all blocks in a drawing and use them entirely in current session, without opening it. I mean something like ADCenter via VisualLISP.
×
×
  • Create New...