Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'print preview'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • CADTutor
    • News, Announcements & FAQ
    • Feedback
  • AutoCAD
    • AutoCAD Beginners' Area
    • AutoCAD 2D Drafting, Object Properties & Interface
    • AutoCAD Drawing Management & Output
    • AutoCAD 3D Modelling & Rendering
    • AutoCAD Vertical Products
    • AutoCAD LT
    • CAD Management
    • AutoCAD Bugs, Error Messages & Quirks
    • AutoCAD General
    • AutoCAD Blogs
  • AutoCAD Customization
    • The CUI, Hatches, Linetypes, Scripts & Macros
    • AutoLISP, Visual LISP & DCL
    • .NET, ObjectARX & VBA
    • Application Beta Testing
    • Application Archive
  • Other Autodesk Products
    • Autodesk 3ds Max
    • Autodesk Revit
    • Autodesk Inventor
    • Autodesk Software General
  • Other CAD Products
    • BricsCAD
    • SketchUp
    • Rhino
    • SolidWorks
    • MicroStation
    • Design Software
    • Catch All
  • Resources
    • Tutorials & Tips'n'Tricks
    • AutoCAD Museum
    • Blocks, Images, Models & Materials
    • Useful Links
  • Community
    • Introduce Yourself
    • Showcase
    • Work In Progress
    • Jobs & Training
    • Chat
    • Competitions

Categories

  • Programs and Scripts
  • 2D AutoCAD Blocks
  • 3D AutoCAD Blocks
  • Images
    • Backgrounds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 6 results

  1. I attached the plan I am having trouble with. It is named first_plan.dwg. I created some lines with the arc tool and joined them to represent the electrical wiring in the layer called electrical wiring. I changed the linetype to a dotted and dashed style but it won't display in the model space and layout 1. Nor will it display when I hit print preview. Can someone point out to me what I am doing wrong? I am new to AutoCAD and this is my first plan. I am using AutoCAD 2015 for Mac. first_plan.dwg
  2. I attached the plan I am having trouble with. It is named first_plan.dwg. I created some lines with the arc tool and joined them to represent the electrical wiring in the layer called electrical wiring. I changed the linetype to a dotted and dashed style but it won't display in the model space and layout 1. Nor will it display when I hit print preview. Can someone point out to me what I am doing wrong? I am new to AutoCAD and this is my first plan. I am using AutoCAD 2015 for Mac. first_plan.dwg
  3. sivapathasunderam

    color shows wrong

    color 255 shows color 253 how to change setting!!!
  4. Using ACAD 2008, I am having an odd problem where when I print preview/plot this drawing with a viewport the result is a blank page but when I remove the viewport it plots fine. Any ideas? Thanks, Jim.
  5. I have a strange problem with print/print preview. I create a 3d model in Autocad2012 for a mechanical assembly, then from the model I produce the 2d views I need. In addition to the 2d drawings I also create an Isometric DWF print. I then put all the 2d views together in 2d drawings, add the dwf as an underlay and then create a drawing layout in paper space. For ease I divide my layout into 3 view ports (three: left combination). The left viewport contains the 2d views, the right top port contains the DWF under lay (in colour - shaded) and the bottom view port contains text etc. the view port borders are set to a hidden layer so that they do not appear in the print. This has always worked fine but recently I have the problem that the Underlay, although visible in the layout, is not visible in the print preview. When I print the drawing it does however appears on the print. If I move the Underlay to the text view port it appears in the print preview. All properties for the 3 view ports are identical. So what has gone wrong? I must have changed a setting somewhere but just can’t seem to find the problem.
  6. Hi guys, i have had to learn CAD this weekend to pass my degree, i had to create an alloy wheel front and side profile views, my problem is this - i have created the wheel in model space but when i goto layout 1 / paper space and insert my title block and border, then insert my viewpoint of the wheel, and goto page setup, preview, it only shows the wheel, and without the viewpoint border / title block / border. im a total noob at CAD, but need to do this to pass my degree. any help would be gratefully received. (autocad 2011 lt) Peace
×
×
  • Create New...